Produsele Noastre

Calitatea ne recomandă!

Sticle PET Incolore

pentru îmbutelierea de produse alimentare și nealimentare

Sticle PET pentru Industria Laptelui

Prețul Produselor

Prețul produselor este principalul atu al firmei noastre, mereu încercând să găsim cele mai eficiente soluții pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă, fie completând formularul de mai jos, fie contactându-ne direct prin Email, telefon, sau la sediul firmei.

Pentru clienții care lunar înregistrează un rulaj de minim 5.000 lei, se oferă un discount de fidelitate de 5% la sfârșitul fiecărei luni, sub forma unui cupon de reducere ce va putea fi folosit la următoarea comandă.

Modalități de Plată

Plata produselor comandate se face fie prin Bilet la Ordin, fie prin filă C.E.C., virament bancar în contul firmei, sau cash, odată cu primirea mărfii.

Ambalarea și Livrarea mărfii


O dată produse, sticlele sunt așezate în saci de folie, numite "saltele", sau "baxuri". Conținutul unui bax poate varia, pornind  de la 50 buc. (pentru sticla de 5 litri), la 100 buc. (pentru sticla de 2 litri), la 150 buc. (pentru sticla de 1 si 1.5 litri), 200 buc.(pentru sticla de 0.9 litri - de lapte) si 250 buc. (pentru sticla de 0.5 litri).

Putem asigura, la nevoie, și transportul produselor de la sediul nostru, la destinația dorită de client. Pentru comenzile mari (peste 1800 buc./ livrare), transportul este gratuit - ofertă valabilă doar pentru județul Constanța!